Avoimet työhuoneella su 17.11.2013 klo 12-18

OVET A U K I uudestaan!
Roihupellon Taiteilijakorttelissa
sunnuntaina 17.11.2013 klo 12−18
·    60 tapaa ajatella, nähdä ja tehdä maailma käsin
·    värin, saven, kynän, valokuvan, musiikin, puun, metallin, maalin, nahan,     kankaan, poronluun (!)… –keinoin.
Roihupellon pienteollisuusalueella Itäväylän ja Siilitien metroaseman kupeessa versoo uusia luovia ituja. Teknisen alan kaupalliset yritykset hylkäsivät ahtaiksi ja uusille toimintamuodoille sopimattomiksi käyneet toimitilat. Mittakaava on kuitenkin osoittautunut sopivaksi taiteelle ja luovalle työskentelylle. 60 eri alojen taiteilijaa on oma-aloitteisesti etsinyt tiensä entisiin toimisto- ja hallitiloihin ja perustanut neljä aktiivisesti toimivaa yhteisöä, joissa taiteellinen vuorovaikutus rikastaa ympäristöä.
Nyt tätä ainutlaatuista korttelia pääsee näkemään. Ovet avataan yleisölle sunnuntaina 17.11.2013 klo 12−18. Taiteilijat ovat paikalla. Huoneet on tuuletettu ja työt on ripustettu, keitellään kahvit ja teet ja rupatellaan. Joku malttamaton saattaa maalailla tai muokata savea. Tule taidekävelylle katsomaan ja näkemään omanlaisesi maailma. Kauppojakin tehdään: tarjolla uunituoreita näkemyksiä, uusia mahdollisuuksia!
Maalauksia, grafiikkaa, valokuvia, keramiikkaa, veistoksia, taidekäsitöitä…
Reittiopasteina voi seurata roihuja ja ilmapalloja!
TERVETULOA!
Studio LAIPPA, Laippatie 11
Studio PULTTI, Pulttitie 10
Studio SAVEA ja Studio METSO, Pulttitie 20, HELSINKI 00880

Tiedustelut:
kuvanveistäjä Merja Ranki
puh.040-5456066, sähköposti: merja.ranki(at)gmail.com